Настъпи #биренареволюция

Posted by Екипът на Направи си бира / No comments

31.10.2016

Posted in Новини

Урок по пивоварство за начинаещи

Едва седмица, от както нашият шоурум отвори врати, а успяхме да направим толкова много. Това е плодът на една мечта и няколко години труд, за да донесем това изкуство в България и да го направим достъпно за теб и най-вече да ти покажем колко е лесно човек да се вдъхнови за едно нови хоби, резултатът от което е жива бира, направена у дома.

Дегустацията на бира миналата седмица беше истинско приключение, а ние имахме удоволствието да се запознаем с толкова много от вас. Като най-голям фаворит се утвърди Тъмният английски ейл (English Bitter), но разбира се Индийският светъл ейл (IPA) и Чешки пилзнер (Pilsner) също намериха своите почитатели.
За да не пропускаш бъдещите ни събития, последвай ни във Фейсбук.

Благодарим ти, че си с нас от самото начало. Сигурни сме, че ни предстоят още много приятни моменти, в които ще си казваме „Наздраве“!

Нашият майстор пивовар Робърт Хенри ще покаже нагледно всичко, което трябва да знаеш, за да направиш бира вкъщи успешно още от първия път. Накрая на урока ще получиш ваучер за отстъпка от началното оборудване, закупено от Направи си бира ООД.

Учебните групи са с ограничени места и приемаме максимум 4 до 5 човека.
Заповядай на място, за да закупиш билет за предпочитаната дата!

Вашият коментар