Пускаме осветлението за деня на Стара Загора

И ви приветстваме с „Добре дошли“ в работилницата на Направи си бира!

Една голяма мечта е на път да се сбъдне. Един континент беше прекосен, половин година прекарана в търсене на обект, шест месеца в строителни дейности, рециклирани материали и колекционерски ценности събрани, много рецепти изпробвани, дълги дни и кратки нощи, прекарани в планове и изчисления, работа и стерилизация, бъркане и дегустация… и ето ни тук!

Заповядайте в първия магазин за домашния пивовар в България – и то именно в Стара Загора. А докато дегустирате с нас и се чудите откъде да започнете, можете да си запишете час в класната ни стая. Ние сме тук, за да можете вие да се научите на изкуството как се прави жива бира. Всичко това под умелото ръководство на нашия майстор пивовар, който си го внесохме чак от Англия междудругото (още от преди времето на Брекзита).

Защо в Стара Загора?

Защото Стара Загора е центъра на вселената. Защото тук улиците са прави, а на пролет ухае на липа. Защото това е град с вековна история и сме горди с произхода си. Защото вярваме, че от нас зависи да сътворим средата си в България такава, каквато я искаме: да пътуваме, да съберем опит, да разширим мирогледа си, но да се върнем и да сме част от бъдещето на страната си. Не искаме да се спасяваме по единично, а да сме тук, където са нашите родители и деца.

Днес имахме удоволствието да си поговорим с един от журналистите на вестник Национална Бизнес Поща за предстоящото ни откриване и да дегустираме жива бира. Четете за нас в следващия брой на изданието.

И очаквайте да отворим врати в следващите дни! 🙂

 

Разглейте снимките в нашата Фейсбук страница тук.