5 изключително удобни отварачки за бира

Posted by Екипът на Направи си бира / No comments

13.05.2015

Posted in Забавни

Флашка отварачка за бира

Случвало ли ви се е да сте много жадни и да имате охладена бира под ръка, но не и отварачка? Или може би сте онези редки притежатели на свръхестествените умения да отварят бира със зъби, ключове, запалки, обувки, на ръба на огради и прочее?

Не всички от нас притежаваме такива специални умения, затова сме ви подбрали няколко мултифункционални и изключително удобни отварачки за бира.

Флашка отварачка за бира

Флашка

Този малък уред не само може да задоволи жаждата ни за информация, но и за студено пиво – има го във варианти между 4 и 64 MB. Не сме убедени колко добре би функционирал като устройство за съхраняване на информация, но какво значение има – нали отваря бира.

Beer Bottle Opener Key USB Flash Drive

Тока за колан с отварачка за бира

Тока за колан

Освен преимуществото да придържа панталоните, може да отваря и бира. Какво по-хубаво от това?! Само не знаем как би реагирала дамата, с която сме на среща, ако по време на разговор ненадейно се пресегнем към колана на панталоните…?!

Beer Bottle Opener Belt Buckle

Верига за колело и отварачка за бира

Верига за колело

Изключително природосъобразен уред – рециклиран верига от колело с отварачка за бира. Пазим природата по-зелена, като не изхвърляме старата верига.

Recycled Bike Chain Bottle Opener

Магнит за хладилник с отварачка за бира

Магнит за хладилник

За разликата от повечето отварачки за бира с магнит, които складираме по хладилника, веднъж залепен тази си стои на хладилника. Така че с едно движение на ръката бутилката се изважда от хладилника, завърта и отваря на вратата. Изкушаваме се да си вземем такава отварачка за бирения хладилник в офиса ни.

Bottle Opener Fridge Magnet

Пръстен с отварачка за бира

Властелина на пръстените

Представете си как просто погалвате бутилката с ръка и тя се отваря. Вълшебен пръстен.

Bottle Opener Ring

Вашият коментар