5 изключително удобни отварачки за бира

Случвало ли ви се е да сте много жадни и да имате охладена бира под ръка, но не и отварачка? Или може би сте онези редки притежатели на свръхестествените умения да отварят бира със зъби, ключове, запалки, обувки, на ръба на огради и прочее?

Не всички от нас притежаваме такива специални умения, затова сме ви подбрали няколко мултифункционални и изключително удобни отварачки за бира.

флашка памет с отварачка за бира

Флашка

Този малък уред не само може да задоволи жаждата ни за информация, но и за студено пиво – има го във варианти между 4 и 64 MB. Не сме убедени колко добре би функционирал като устройство за съхраняване на информация, но какво значение има – нали отваря бира.

Premium Beer Bottle Opener Key USB Flash Drive

 

 


Тока за мъжки колан с отварачка за бира

Тока за колан

Освен преимуществото да придържа панталоните, може да отваря и бира. Какво по-хубаво от това?! Само не знаем как би реагирала дамата, с която сме на среща, ако по време на разговор ненадейно се пресегнем към колана на панталоните…?!

Save Water Drink Beer Bottle Opener Belt Buckle

 


верига за колело отварачка за бира

Верига за колело

Изключително природосъобразен уред – рециклиран верига от колело с отварачка за бира. Пазим природата по-зелена, като не изхвърляме старата верига.

Resource Revival Recycled Bike Chain Bottle Opener

 

 

 

 


Отварачка за бира магнит за хладилник

Магнит за хладилник

За разликата от повечето отварачки за бира с магнит, които складираме по хладилника, веднъж залепен тази си стои на хладилника. Така че с едно движение на ръката бутилката се изважда от хладилника, завърта и отваря на вратата. Изкушаваме се да си вземем такава отварачка за бирения хладилник в офиса ни.

Bottle Opener Fridge Magnet

 

 


властелина на пръстените отварачка за бира

Властелина на пръстените

Представете си как просто погалвате бутилката с ръка и тя се отваря. Вълшебен пръстен.

Bottle Opener Ring