Благодарим, че ни посетихте в Експо Център София

Posted by Екипът на Направи си бира / No comments

09.03.2017

Posted in Новини

Любка и Робърт Хенри от Направи си бира

..на щанда на Стара Загора по време на Международната Туристическа Борса в Интер Експо Център София миналия месец.
Надяваме се, че сме допринесли с още една причина да посетите нашия прекрасен град.

За нас беше удоволствие да дегустираме бира заедно. В случай че не сме успели да се представим, нека ви разкажем малко повече за нас…

Ние сме Робърт и Любка Хенри

В България ни доведе любовта ни към истинската бира и по-специално различните видове ейл. Решихме да направим това изкуство достъпно и тук, за да може повече хора да се наслаждават на жива бира, направена по традиционен начин с бавна ферментация.

Робърт е Лондончанин с повече от 22 години опит в хранително-вкусовата индустрия и е работил в над 20 държави по цял свят. Той е лицензиран бариста съдия (разбира от кафе), дава бизнес консултации и предлага на своите международни клиенти подбор на персонал, интериорен дизайн за заведения, организира дегустации и т.н. А от 5-6 години е и запален домашен пивовар.

Българската половинка от нашия тандем, Любка, се занимава с маркетинг и графичен дизайн от 11 години. Вече 4 години води успешен блог за мода и лайфстайл, в който често представя България като мечтана дестинация на своята международна аудитория.

Началото на нашата #биренареволюция в България

През 2014 основахме Направи си бира ООД и стартирахме онлайн магазин. Две години по-късно отворихме врати на първият в България магазин за домашния пивовар в Стара Загора. При нас ще откриете и единствената класна стая в страната, в която организираме уроци и показваме нагледно как се прави жива бира в домашни условия.

За разлика от масово произведената бира, в нашите рецепти използваме само няколко натурални продукта – ечемик, хмел, бирени дрожди и филтрирана вода. Резултатът е жива бира (ейл, пилзнер или лагер), приготвена в малки дози – с неповторим вкус и на достъпна цена. Понякога добавяме шоколад и боровинки, но това е само в уроците за напреднали ?

Заповядайте при нас в Стара Загора.
Можете да ни намерите във Facebook и Instagram.

Вашият коментар