Новини

Петък вечер с акустик рок, пилзнер и IPA

Posted by Екипът на Направи си бира / No comments

03.10.2017

Posted in Забавни, Новини

музика на живо - нощ на музеите

За да отпразнуваме настъпването на есента и сезона за правене на бира, на 29 Септември отворихме вратите на нашата работилница в „Нощта на музеите и галериите“.

На 29-ти септември, петък в Стара Загора се провежда „Нощ на изкуствата“. Доскоро позната под името „Нощ на музеите и галериите“, вечерта събира в себе много и различни културни събития: изложби, експозиции, представления, концерти и др. През тази нощ работното време на повечето културни институции е удължено, като някои от местата работят до 1ч. полунощ.

„Нощ на изкуствата“ се провежда в Стара Загора от 2006-та насам, а преди 3 години в рамките на вечерта стартира инициативата „Музика на живо“. Концепцията на „Музика на живо“ е проста – да се свири качествена музика на живо, на различни места в града, като на всяко отделно място звучи различен музикален стил. Идеята е хората, тръгнали на културно пътешествие в града, сами да изберат своята дестинация и концерт.

Тази година „Направи си бира“ също се включва в „Музика на живо“ и отваря вратите на своята работилница. При нас публиката ще може да види Катя Петкова /вокал/ и Иван Атанасов /китара/. Дуото ще представи своя акустичен поп рок проект. Ще звучат стилни аранжименти на Джеси ДжейАделЕд Шийрън и др.

Повече за музикантите:
Катерина Петкова свири на пиано и пее от 5-годишна възраст. Увлича се по музиката от по-големия си брат – Павел, който в момента е сред водещите старозагорски музиканти. Въпреки че следва медицина в София, музиката остава голямата страст на Катя. Освен рок, талантливата певица обожава да слуша и да пее джаз .
Иван Иванов е музикант със собствен стил и притежава верен усет за китарен звук. Въпреки младостта си той има голям опит като инструменталист в различни банди. Иван е дългогодишен член на най-известната старозагорска фънк група – Funky Joule. Обича много музиката на Jason Mraz.

Благодарим на Катя и Иван, както и на всички приятели на бирата, които ни посетиха и направиха петък вечер толкова приятна! А красивото кученце с тематичното име Бира бързо стана и наша любимка ?

Разгледай снимки от Вечерта на музеите и галериите. Ще се радваме, ако и ти ни изпратиш твои кадри на нашата страница във Facebook или Instagram.

Вашият коментар