fbpx

Правила и условия за

Предварителна поръчка

Ние винаги се стремим да ви предоставим най-доброто от света на крафт пивоварството. За да увеличим достъпа на нашия клиент до световни иновационни и утвърдени продукти, въвеждаме нова форма за пазаруване в магазина – “Предварителна поръчка”

Какво означава предварителна поръчка?

При поръчка в сайта ни, вие правите заявка за продукт, който ние ще ви доставим при следващото ни зареждане на стока.

Ако сте си избрали продукт от каталога ни, който не е в наличност в склада ни в България към момента на поръчка, то вместо бутон “Купи”, виждате бутон “Поръчай предварително”.

При избор на такъв артикул, ние ще се свържем с вас, за да уточним време на доставка и ще ви изпратим проформа фактура.

Как става предварителната поръчка?

Когато ви изпратим проформа фактура за поръчаните от вас продукти, вие следва да направите плащането по банков път с номер на проформа фактурата като основание за плащане. Предварителната поръчка се приема при получено плащане по банков път.

Срок на доставка

Има два варианта на предварителна поръчка:

  • Бърза / индивидуална доставка – за да получите вашите артикули възможно най-бързо в срок до 2 седмици (възможно е и в по-кратък срок) след получаване на банковия превод. Тогава правим индивидуална заявка за вашия продукт и го доставяме с приоритет, но вие трябва да заплатите доставката до България. При големи артикули от категория оборудване, стойността на транспорта е 200 лв. При по-малки или множество продукти, трябва да изготвим индивидуална оферта за транспорта.
  • Редовно зареждане – вторият вариант е да изчакате нашето редовно зареждане със стока и да получите заявените от вас продукти без допълнително оскъпяване с такса транспорт до България. Вие отново ще трябва да заплатите предварително с проформа фактура по банков път в срок най-късно до всеки трети петък на текущия месец. По този начин гарантираме, че ще имаме необходимото зареждане на оборудване и вие ще получите избраните от вас артикули при следващото ни зареждане. Обикновено получаваме зареждане в средата на следващия календарен месец, но са възможни отклонения заради транспорта.

По този начин искаме да ви предложим достъп до по-широк асортимент от продукти на нашите партньори. Високото качество, гаранционно и извънгаранционно обслужване, както и консултациите с нашия екип остават наш приоритет и сме винаги на ваше разположение.