Нека се представим

Кои сме ние

2012
Ноември

Лондон

Всичко започва с един стартов пакет за домашна бира, подарен за рожденния ден на Робърт Хенри от неговата приятелка Любка.

Заобиколен от 8 микропивоварни на 10 минути пеш от дома си в Хакни Уик, заедно с неговия 20+ годишен опит в приготвянето на напитки, Робърт бързо навлиза в света на крафт бирата. След множество дегустации приятелите му отказват да пият от неговото пиво, ако не са платили поне за съставките.

2014
Октомври

Онлайн магазин

След поредното лято, прекарано в България, е поставено началото на едно общо начинание  между Любка и Робърт - Направи си бира!

Онлайн магазинът започва да продава малцови екстракти от подбрани пивоварни в Англия, за да могат повече българи да имат възможността да си правят качествена бира в домашни услоия без голяма инвестиция.

2015
Ноември

Стара Загора

След лятото, в което Любка и Робърт стават семейство Хенри, двамата натоварват колата с багаж и заедно с котката казват довиждане на живота в Източен Лондон, за да се преместят в България близо до клиентите си.

2016
Октомври

Класната стая отваря врати

След повече от половин година подготовка, класната стая става реалност.

В следащите няколко месеца работилницата за крафт бира става своеобразен хъб за събития, дегустации и най-вече за уроци по пивоварство.