fbpx

Ново поколение пивоварни системи

BREW MONK™ Wi-Fi

Присъединете се към бъдещето на пивоварството

Направи си бира и Brouwland обединиха усилията си, за да представят тази вълнуваща нова пивоварна система за първи път в България.

Открийте новата WiFi версия на пивоварната система Brew Monk™. Работейки с онлайн платформата вече можете да споделяте, редактирате и съхранявате рецепти изключително лесно. Вашето пивоварно изживяване - винаги актуализирано!

BREW MONK™ варене на бира онлайн - Brouwland

Допълнителни аксесоари

Присъединете се към бъдещето на пивоварството

С новия Brew Monk™ B40 получавате достъп до онлайн платформата MyBrewMonk.eu – тя ви предлага широка гама от възможности за съхраняване на данните, като ви помага по време на самото варенето с функции като:

Табло за управление:
Дава ви перфектен изглед на текущата ви сесия на варене. Той съдържа всички параметри на варката и ви показва напредъка на процеса. Можете да си водите бележки, докато варите и да управлявате котела си дистанционно.

Моите рецепти:
Съхранявайте всичките си любими рецепти, като ги качите на платформата ръчно или ги импортирате. Тези рецепти могат да бъдат добавени в паметта на котела за варене, когато е свързан с Wi-Fi, така че да бъдат стартирани по-късно, дори на места, където няма наличен сигнал.

Моите напитки:
Проследете миналите си сесии за варене, създавайте бележки и подобрявайте рецептите си за в бъдеще.

Моите котели:
Преглеждайте вашето оборудване Brew Monk. Лесен достъп до актуализираното ръководство и други технически данни на Brew Monk™.

Актуализации:
Свържете своя Brew Monk™ към Wi-Fi и получавайте безплатни софтуерни актуализации веднага щом станат налични.

Офлайн режим на варене

Изцяло обновената Brew Monk™ пивоварна система има много лесен за използване и интуитивен дисплей, който ви позволява плавно да настроите вашата сесия за варене. С едно мигване на окото можете да настроите стъпките си за варене и да запалите кетъла.

Brew Monk™ WiFi - ръчен режим, вносител за България Направи си бира ООД