fbpx

Новата система на KegLand с Wi-Fi и Bluetooth

BrewZilla Поколение 4

Защо е предпочитана в целия свят?

BrewZilla Gen 4 е компактна система за домашно приготвяне на бира с единичен съд с функция за забавяне във времето и стъпково майшуване. Предлага пълен контрол върху процеса – от дистанционно регулиране на температурата до стартиране на варенето на пивната мъст.

За кого е подходяща BrewZilla Gen 4?

Тази система за варене в един съд е перфектният партньор за домашни пивовари, както начинаещи, така и участващи в съзтезания, които търсят несравнимото изживяване да варят домашна бира. Независимо дали създавате свои собствени рецепти или намирате вдъхновение онлайн, тази система ви позволява да разгърнете креативността си и да откриете необятния свят на пивоварството.

BrewZilla Поколение 4 ви позволява да варите бира у дома без необходимост от обемно оборудване. Предлага максимално удобство със своя компактен, лесен за почистване дизайн и удобен за потребителя интерфейс. Задайте лесно температурите и поемете контрол върху процеса, от майшуването на малца до прецизния контрол на температурата и отделянето на пивната мъст, за да постигнете висококачествени резултати с всяко варене.

Подобрения на Поколение 4

Вдлъбната дренираща основа
Новата основа е снабдена с дренажен отвор в центъра. Този прост редизайн означава, че не е нужно да разбърквате хмела, преди да изпомпате пивната мъст, тъй като дренажът не е разположен отстрани на съда. Също така ви позволява да събирете всеки литър пивна мъст, прехвърляйки го във ферментатора.

Преработен екран за защита на фалшивото дъно на помпата
Една от ключовите характеристики на системата BrewZilla е защитният екран за фалшиво дъно. Това сито филтрира пивната мъст и предотвратява засмукването на повече от 95% от хмела и горещия остатък в помпата.

Нагревателен елемент с изключително ниска ватова плътност
BrewZilla използва нагревателни елементи с ултраниска ватова плътност (ULWD).

ULWD елементите предотвратяват загарянето или карамелизирането на пивната мъст, тъй като топлинната мощност е само 7,8 W на квадратен см или по-малко. Елементите ULWD осигуряват също и допълнителна безопасност, тъй като няма да се счупят мигновено, ако бъдат включени „на сухо“ (без да има вода) по случайност. Елементите ULWD намаляват вероятността от изкипяване, намаляват износването и разкъсването на елемента и улесняват почистването.

Двустепенна перфорирана малцова кошница
Новият дизайн на кошницата за малц е с 30% по-голям, което ви позволява да правите бири с по-висока плътност и повече зърно. Основата е перфорирана, подпомагайки потока на пивната мъст и повишавайки ефективността. Може да се повдигне на две стъпки, което е полезно, когато имате голям товар с мокро зърно.

RAPT контролер с пълноцветен екран
Новият RAPT контролер има лесен за четене пълноцветен екран. Контролерът може лесно да бъде изключен, което е полезно при почистване на вашия BrewZilla. Контролерът е монтиран към горната част на BrewZilla върху накланяща се рамка, което ви позволява да наклоните екрана според височината си.

Новият контролен модул е лидер на пазара и KegLand непрекъснато актуализира фърмуера, за да включва повече функции. Актуализациите на фърмуера са бързи и лесни и с едно кликване можете да надстроите всички устройства Gen 4, за да се възползвате от нови функции и аксесоари.

Какво представлява RAPT?

Новият модел Поколение 4 е първата BrewZilla система, която се свързва с портала RAPT. Този портал ви позволява да проследявате, записвате и наблюдавате вашите напитки онлайн. Това значително намалява необходимостта от ръкописни записи от деня на варене, тъй като всичко се прави автоматично. Порталът RAPT ви позволява да видите всяка варка, която сте завършили в миналото, а също така да управлявате системата за варене дистанционно. Това е основна функция, тъй като можете да започнете предварително загряване на водата или да наблюдавате процеса на варене, докато се занимавате с нещо друго. Той ще насочи известия към мобилния ви телефон, когато е време да добавите хмел или когато трябва да започнете варенето.

Заедно с лесния достъп и контрол, RAPT BrewZilla ще ви позволи напълно да персонализирате деня си на варене с профили, специално настроени към вашия стил или рецепта на варене. Можете да настроите профила си да получава определени аларми или съобщения като добавяне на малц при достигане на началната температура, аларма за майш, когато сте готови за разпръскване, добавяне на хмел, когато достигнете кипенето, и последващите добавки на хмел или инструкции за охлаждане. Всичко с едно натискане на бутон, предварително програмирано за това, което искате да правите.