Съставки

Съставки

Разполагаме с богато разнообразие от малц, хмел, дрожди, добавки и екстракти

Знания

Знания

Научи тънкости за варенето и ферментацията направо от нашия пивовар от Англия

Оборудване

Оборудване

Можеш да тестваш и закупиш системата за пивоварене, която ползваме и ние

Дегустация

Дегустация

Опитай наличната сезонна наливна бира, направена в нашата работилница

Направена от нашия пивовар

за теб

Вече 5 години класната стая на Направи си бира е работилница за бира, за сбъднати мечти, за приятни преживявания, които да споделиш с приятели, за дегустация на крафт бира с повод и без повод.

В специална стая, изградена за целта, имаш възможността да запретнеш ръкави, да работиш с професионално оборудване за пивоварене, да задаваш въпроси, да усещаш аромата на малц и хмел и да експериментираш с рецепти за жива бира.

Ако искаш да обсъдим идея за подарък, изненада, тиймбилдинг или да посетиш работилницата за бира по време на някое от нашите събития, свържи се с нас.

В края на Юни 2020 Направи си бира се премести в нов по-голям обект в Стара Загора. Отворихме врати на обновена класна стая по пивоварство, в която заедно да се потопим в магията на крафт бирата. Очаквай нови специализирани уроци от нашия екип!

Alert! Всички валидни ваучери, които останаха неизползвани по време на извънредното положение в България, автоматично се удължават с 3 месеца. Ако имате нужда от допълнително съдействие, не се притеснявайте да се свържете с нас.