Заповядай в нашата уникална

Класна стая

Съставки

Съставки

Разполагаме с богато разнообразие от малц, хмел, дрожди и добавки

Обучение

Обучение

Предлагаме практически уроци по пивоварство от пивовар англичанин

Иновации

Иновации

Доставяма най-новото и полезно оборудване в света на домашната крафт бира

Дегустация

Дегустация

Можеш да опиташ нашата сезонна бира или от местни крафт пивовари

Направена от нашия пивовар

за теб

Вече 6 години класната стая на Направи си бира е работилница за бира, за сбъднати мечти, за приятни преживявания, които да споделиш с приятели, за дегустация на крафт бира с повод и без повод.

В специална класна стая, изградена за целта, имаш възможността да запретнеш ръкави и да работиш с модерно оборудване за варене в домашни условия, да усетиш аромата на малц и хмел и да експериментираш с рецепти за жива бира.

Ако искаш да обсъдим идея за подарък, изненада, тиймбилдинг или да посетиш работилницата за бира по време на някое от нашите събития, свържи се с нас.

За по-голяма сигурност в настоящата пандемична обстановка, временно преустановяваме уроците в класната стая. В момента подготвяме провеждането им да става онлайн и ще ви дадем повече информация, когато сме готови.
Разбира се, имате право да изчакате по-сигурни времена и да се възползвате от ваучерите си на място при нас.

Магазинът продължава да работи и можете да ни посетите в работно време през седмицата, за да разгледате оборудването в шоурума.

Information! От Януари 2021 ще приемаме записвания по предварително определени дати само през един уикенд в месеца. За групи от 4+ човека можем да обсъдим урок на допълнителна и удобна за всички участващи дата - през седмичен или почивен ден.