Заповядай в нашата уникална

Класна стая

Съставки

Съставки

Разполагаме с богато разнообразие от малц, хмел, дрожди, добавки и екстракти

Знания

Знания

Научи тънкости за варенето и ферментацията направо от нашия пивовар от Англия

Оборудване

Оборудване

Можеш да тестваш и закупиш системата за пивоварене, която ползваме и ние

Дегустация

Дегустация

Опитай наличната сезонна наливна бира, направена в нашата работилница

Направена от нашия пивовар

за теб

Вече 5 години класната стая на Направи си бира е работилница за бира, за сбъднати мечти, за приятни преживявания, които да споделиш с приятели, за дегустация на крафт бира с повод и без повод.

В специална стая, изградена за целта, имаш възможността да запретнеш ръкави, да работиш с професионално оборудване за пивоварене, да задаваш въпроси, да усещаш аромата на малц и хмел и да експериментираш с рецепти за жива бира.

Ако искаш да обсъдим идея за подарък, изненада, тиймбилдинг или да посетиш работилницата за бира по време на някое от нашите събития, свържи се с нас.

В края на Юни 2020 ще отворим врати на нова и по-голяма класна стая, в която заедно да се потопим в магията на крафт бирата. Очаквай нови специализирани уроци и дати за провеждане на мероприятията!

Information! Само до края на м. Юни можеш да се възползваш от 10% отстъпка, както и удължен срок на валидност на ваучерите: 9 месеца вместо 6!
Alert! Всички валидни ваучери, които останаха неизползвани по време на извънредното положение в България, автоматично се удължават с 3 месеца.