Заповядай в нашата уникална

Класна стая

Съставки

Съставки

Разполагаме с богато разнообразие от малц, хмел, дрожди и добавки

Обучение

Обучение

Предлагаме практически уроци по пивоварство от пивовар англичанин

Иновации

Иновации

Доставяма най-новото и полезно оборудване в света на домашната крафт бира

Дегустация

Дегустация

Можеш да опиташ нашата сезонна бира или от местни крафт пивовари

Направена от нашия пивовар

за теб

Вече 6 години класната стая на Направи си бира е работилница за бира, за сбъднати мечти, за приятни преживявания, които да споделиш с приятели, за дегустация на крафт бира с повод и без повод.

В специална класна стая, изградена за целта, имаш възможността да запретнеш ръкави и да работиш с модерно оборудване за варене в домашни условия, да усетиш аромата на малц и хмел и да експериментираш с рецепти за жива бира. Целта на нашите практически уроци е да ти дадем основата, за да можеш успешно да приложиш своето ново хоби.

Ако искаш да обсъдим идея за подарък, изненада, тиймбилдинг или да посетиш работилницата за бира по време на някое от нашите събития, свържи се с нас.

Information! В момента не се продават нови ваучери за уроците по пивоварство. Поради няколкото по ред наложени локдаун периода през 2020 година искаме първо да изпълним вече закупените ваучери, преди да започнем да правим нови резервации. Благодарим за разбирането. Възможно е да се направи урок на дата по избор, ако се резервира за група от минимум 5 човека. Обади ни се.