fbpx

Революция в контрола на температурата

Ferminator

Производител: Brewolution, Дания

Революция в контрола на температурата за

Ферментация

С Ферминатор вече можете да ферментирате пиво при постоянна и контролирана температура. Пилзнер и лагер в домашни условия вече не са толкова трудно достижими, а ейловете ще имат чист вкус без нежелани естери.

Ферминаторът поддържа температурата постоянна по време на процеса на ферментация и, разбира се, да се регулира по всяко време. По този начин нежеланите вкусови нотки могат да бъдат избегнати, а маята преминава в състояние на хибернация.

Когато ферментацията е приключила, можем да охладим и избистрим напитката само със задававето на нуобходимата за това температура.

Модул за

Охлаждане и нагряване

На стайна температура (20°C) Ферминаторът може да охлади до 0°C или да загрее до 50°C*.

Стъпката за регулация е +-0.5°C, което означава, че трябва да бъде +-0.5°C спрямо зададената температура, за да може ферминаторът да започне да я регулира.

Модул за

Сервиране на наливна бира

Модулът Plug & Pour ви позволява да надградите своя Brewolution Ferminator до цялостна система за наливна бира, което означава, че можете да наливате крафт бира с контролирана температура през целия ден. Можете да изберете между модул с един, с два или с три Nukatap крана с контрол на потока.

Дори и в най-слънчевия ден, дебелите стени на Ферминатор спират 100% излагане на светлина и контролират температурата на кеговете.

Гаранционно и извънгаранционното обслужване се поема от нас в България!
Работилницата ни се намира в Стара Загора. Не е нужно да регистрирате и изпращате закупеното от нас оборудване извън страната.