fbpx

Martec стекове за кенчета

Martec - the recyclable paper can carrier supplier in Europe

Бъдете инициатори на голямата промяна

100% Компостируеми стекове за кенчета

Бъдете промяната, като направите тази стъпка към усточивост! Стековете за кенчета на Martec осигуряват надеждна алтернатива на пластмасата за групиране на кенчета в опаковка от по 4 и 6.

Пластмасовите стекове могат да се рециклират, но са толкова тънки, че веднъж попаднали в жълтия контейнер, не винаги могат да бъдат ефективно отделени от хартията и в крайна сметка замърсяват цялото количество рециклируеми материали, с които са се смесили.

Намалете обема на отпадъците, които остават от вашите опаковки, избирайки към нашето компостируемо / рециклируемо решение, без да се отказвате от функционалността или здравината.

Martec - представител за България на хартиени стекове за кенчета бира

Здравина

Стековете за кутии на Martec са изработени от 100% рециклируема хартия, използвайки материали и технология, които осигуряват висока устойчивост на тегло и влага.

Тестван в условия на реално консервиране на бира от опаковането, до 2 месеца съхранение в хладилна камера, до крайната консумация.

Стековете за кенчета на Martec са в състояние да издържат 3 кг тежест в кенчетата за пакет от 6 броя и 2 кг в тежест в кенчетата за пакет от 4 броя.

Martec - рециклируеми и компостируеми хартиени стекове за кенчета бира, представител за България

Спестява средства

Стековете за кенчета на Martec са проектирани от възобновяеми и рециклируеми материали, като използват възможно най-малко материал, което ги прави по-евтини от твърдите пластмасови поставки за кенчета.

Транспортирането на едногодишни доставки от хартиени стекове се използва само една четвърт от ресурсите, необходими за транспортиране на годишни доставки за пластмасови стекове, намалявайки въглеродните емисии с приблизително 100 kg годишно.

Martec - branding, printing on the paper can carrier, european supplier of sustainable can carriers

Брандиране

Популяризирайте марката си, като персонализирате опаковката си с подходяща информация върху предпазните капаци над кенчетата - идеално място за добавяне на QR кодове, промоции и други сезонни кампании.

Предлагаме стекове за кенчета от рециклирана хартия в дизайн Eco Natural, както и с опция за отпечатване на вашия дизайн.

Martec - manual and automatic application is available for the paper can carrier, european supplier of sustainable can carriers

Налични опции

3D Апликатори

Разполагаме с апликатори за ръчно и автоматично поставяне на стековете и групиране на кенчета.

Предлагаме във версии от по 4 и 6 канчета в стек, за стандартни и слим кенчета.

Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да намерите най-добрия вариант за вашия бизнес.