fbpx

Официален дистрибутор за България на

Viking Malt

Viking Malt - презентация, дистрибутор за България Направи си бира ООД

Кои са Viking Malt?

Viking Malt имат дълга история в Европа, започнала преди 5 семейни поколения още в далечната 1883 г. Днес са водещата в света компания за производството на малц за пивоварната индустрия, дестилация и пекарство. Те са най-големият производител на печен специален малц в света и деветият най-голям производител на малц със средно годишно производство около 600 000 тона.

Малцовете на Viking Malt идват от чистите полета на Северна Европа и се доставят по целия свят на пивовари - както на големи, така и на малки.

Тяхната цел е да помогнат на всеотдайните пивовари по целия свят да варят бира, за която хората разказват истории!

Устойчивост

Малцът и бирата са сигурен избор за всички хора, живеещи природосъобразно (също като нас самите). През последните десетилетия пивоварството се превръща във все по-модерна и устойчива индустрия, ефектът върху околната среда от която намалява драстично.

Малцът на Viking Malt се произвежда основно от местно отгледан ечемик - в Норвегия, Швеция и Полша. Подобрени фермерски методи и модерни сортове зърно спомагат за минималното изтичане на нутриенти, а отпадъчните продукти и фракция влизат отново в употреба - за животинска храна.

В производството, енергийният разход е намален чрез прилагането на нови технологии. Въглеродният диоксид, отделен по време на ферментация, се събира и се използва в по-късните етапи на преработка или за други нужди. Новата филтрираща технология също спомага за намаляването на отпадъка.

Оферти

Ние сме до вас, за да можете вие да правите бирата, която обичате, независимо от обема, в който работите.

  1. Ако сте домашен пивовар, можете закупите необходимия за рецептата ви малц от магазина.
  2. Ако сте микро пивоварна или домашен пивовар, но обичате да се запасявате със съставки, можете да се възползвате от 5% отстъпка от цената на малц в сайта, като поръчате на чувал от 25 кг (без мелене).
  3. Ако сте пивоварна и поръчвате малц на едро няколко пъти годишно, ни попитайте за оферта на палет. Ще ви доставим необходимото количество малц директно от Viking Malt заедно с всички необходими сертификати според българското законодателство.
Viking Malt - 65 вида малц от чистите полета на Северна Европа - малц за пиво, дестилация и пекарство - дистрибутор за България, Направи си бира ООД
Chocolate Dark Ale с малц от Viking Malt - дистрибутор за България, Направи си бира ООД

Качество

Добрата бира може да е въпрос на личен вкус, но малцът, използван в нея, винаги трябва да бъде от най-високо качество. Без висококачествен малц постигането на добра бира е невъзможно.

Ето защо Viking Malt правят всичко, за да гарантират качеството на техните малцове. Подбират внимателно суровините и следят производството им.

Осигуряването на качеството на Viking Malt се основава на операции, които са в съответствие със стандарта ISO 9000 и ISO 22000, за да гарантират безопасността на храните. Основата за качеството на продукта се проектира по време на фазата на разработване и планиране на производството.

Разгледай малцовете на Viking Malt и поръчай - дистрибутор за Бълтария, Направи си бира ООД